Overzicht aanbod

Cursus Leven in Vriendelijkheid

Vriendelijkheid is een startpunt waar andere positieve kwaliteiten zoals vreugde, warmte en contact uit voort komen. Het kan ons leven op vrij eenvoudige wijze aangenamer, gezonder en betekenisvoller maken.

Bijdrage:

240,00

Basis: Mindfulness Based Stress Reductie

De ‘klassieke’ 8-weekse MBSR volgens Jon Kabat-Zinn. Inzicht krijgen in je stressreacties en oefenen met het toelaten van een grondtoon van rust.

Bijdrage:

435,00630,00

Wissen

Privé-sessies

Een combinatie van mindfulness en psychologie; met een aandachtig luisterend oor, met lichaams- en ademoefeningen, met specifieke meditaties en zelfstudie opdrachten.

Bijdrage:

90,00435,00

Wissen

Mindfulness

Mindfulness oefenuur (wekelijks)

Een wekelijks oefenuur met mindfulnessoefeningen, ter inspiratie voor de meditatie thuis. Bodyscan, begeleide meditaties en mindful bewegen.

Bijdrage:

12,50160,00

Wissen
Meditatiegroep

Meditatiegroep woensdagavond

Samen oefenen ter verdieping van de eigen meditatie oefening, ter inspiratie en als kennismaking met verschillende meditatievormen. Deze groep heeft een frequentie van om de week.

Bijdrage:

150,00

Intervisie / supervisie voor trainers

Om de ontwikkeling van individuele mindfulnesstrainers, en andere professionals, te kunnen voeden, te steunen en te stimuleren.

Bijdrage:

100,00

Stiltedag

Stiltedag

Een mini-retraite van één dag, jezelf voeden met je eigen vriendelijke aandacht door het doen van mindfulnessoefeningen.

Bijdrage:

65,00

Boeddhistische psychologie

Kennismakingsgesprek Boeddhistische psychologie

In een kennismakingsgesprek onderzoeken wij gezamenlijk wat voor soort begeleiding passend zou kunnen zijn voor de vragen waar je mee zit.

Bijdrage:

35,00

Zen sangha

Op vrijdagochtend doen we een zenboeddhistisch ritueel met sutra’s (boeddhistische teksten), rituele handelingen als buigen en een wierookceremonie, en zazen (zitten in stilte).

Bijdrage:

150,00

Wissen